Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Къща в град София, с. Иваняне, 335 кв.м, 390 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    https://youtu.be/CSkZNqSKMGI Продажба на къщи със самостоятелен двор в престижен район Банкя (Иваняне). Банкя е със статут на курортно селище и съчетава отличната градска инфраструктура, басейни с минерална вода, обществени паркове и еко пътеки, чист въздух и бърза връзка до центъра на София. Комплексът е с отлична локация, намира се в най-перспективния луксозен квартал на входа на Иваняне, от към София, на изцяло южен склон, с уникален изглед към Люлин планина, Витоша и София. Разположен само на 3 километра от Околовръстното, до спирка на градски транспорт, осигуряваща връзка с центъра на Банкя и метростанция Люлин, до частно училище, детска градина. Комплексът представлява шест самостоятелни еднофамилни къщи с индивидуални дворове. Всяка къща разполага с 335 квадратни метра жилищна площ, предлагайки простор и комфорт за цялото семейство. Самият имот се разпростира върху индивидуален двор с площ между 404 и 460 квадратни метра, който е ограден и озеленен, предлагайки уединение и спокойствие, Строителството на тези къщи се извършва с първокласни и утвърдени материали и се предвижда да приключи в рамките на 12 месеца.
    Разпределение: На първото ниво ви очаква входно антре, голяма всекидневна, която се простира на 46 кв.м плюс кухненски бокс и килер, от която се излиза на веранда, с директна връзка с двора, където можете да се насладите на свежия въздух и красивите гледки. Допълнително на този етаж ще намерите баня, техническо помещение и дрешник, които осигуряват удобство и практичност за вас и вашето семейство. На второто ниво на къщите се разполага родителска спалня с площ от 18 кв.м, със собствен дрешник от 10 кв.м и самостоятелна баня. Освен това, на този етаж има още две спални, с площ от съответно 18 и 16 кв.м, обща баня и мокро помещение. Третото ниво включва кабинет с площ от 30 кв.м, който може да бъде използван и като четвърта спалня по ваше желание. Тук също ще откриете допълнителен дрешник и баня. Най-впечатляващото на този етаж е голямата покривна панорамна тераса, където може да се насладите на красивите гледки и да създадете свой собствен уютен кът за отдих. Всяка от къщите разполага с индивидуално обособен и ограден двор, с осигурено озеленяване и с 2 броя паркоместа.
    Не пропускайте тази уникална възможност да станете част от бъдещето на този развиващ се квартал и да инвестирате в едно от най-привлекателните места в близост до София!
    Етап на строителство: Две от къщите са с акт 14! Други две са в процес на изграждане. Схеми на плащане и Финансиране: При нас разбираме, че всеки клиент има свои специфични нужди и възможности, затова предлагаме гъвкави схеми на плащане, която може да се адаптира към индивидуалните ви възможности за финансиране и самоучастие. Нашата цел е да ви предложим възможността да реализирате мечтата си за дом по начин, който е удобен за вас. Това означава, че можем да работим заедно, като предлагаме съдействие за ипотечно финансиране и индивидуални опции за отстъпки. Свържете се с нас на 0889866507, за да обсъдим вашите конкретни изисквания. Цени на къщите 350000-430000 евро с ДДС

    Преглеждания на обявата: 1037
  • Основна информация:
    Квадратура:335 кв.м
    Двор:450 кв.м
    Етаж:3-ти
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла, 2023 г.
    Особености:В строеж , С паркинг , Саниран ,
    Цена: 390 000 EUR
    1164.17 EUR на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: град София, с. Иваняне
Виж на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
СОФИЯ ИМОТИ
град София, София, бул. Скобелев No 39, ет. 2, ап. 4
www.sofiaimoti.com
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на къщи
Други обяви от СОФИЯ ИМОТИ
Продава Къща 260 000 EUR

град София, Филиповци
Продава Къща 165 000 EUR

град София, с. Мърчаево
Продава Къща 430 000 EUR

град София, с. Иваняне
Продава Парцел 290 160 EUR

град София, Експериментален
Продава 3-стаен 225 000 EUR

град София, Редута
Подобни обяви
Продава Къща 263 000 EUR

град София, с. Иваняне
Продава Къща 739 900 EUR

град София, с. Иваняне
Продава Къща 360 000 EUR

град София, с. Иваняне
Продава Къща 439 000 EUR

град София, с. Иваняне
Продава Къща 355 000 EUR

град София, с. Иваняне